Sadarbībā ar @myfoodbloger tapusi viegli un ātri pagatavojama spageti recepte!
SPAGETI AR SAULĒ KALTĒTU TOMĀTU PESTO - šī recepte ir reāls game changer, jo pagatavojama 15 minūtēs un baudāma jebkur dabā ar skatu, kuru paši būsiet izvēlējušies. Pesto gatavojam mājās, spageti izvārām turpat, kur esam. Recepte ar Italpasta spageti, kas gatavoti no augstas kvalitātes cieto kviešu miltiem.
Recepte
lai pagatavotu pesto, nepieciešams blenderis, kurā saberam visas sastāvdaļas un samaļam viendabīgā masā:
- 1 glāze saulē kaltētu tomātu.
- 1/3 glāzes grauzdētu mandeļu.
- 2 ķiploka daiviņas.
- Timiāna lapiņas no aptuveni 3 nelieliem zariņiem.
- 1/3 glāzes parmezāna tipa siers. (Ja esam vegāni, šo sastāvdaļu nepievienojam.)
- 1/2 tējkarote sāls.
- 1/4 tējkarote maltu melno piparu.
- 1 glāze extra virgin olīveļļa.
Kā pagatavot
- Vārām Italpasta spageti, kas sasniegs perfekto al dente gatavību tieši 6 minūtēs.
- Nokāšam ūdeni un pievienojam spageti katlā divas krietnas ēdamkarotes pesto, iecilājam to un servējam kopā ar čerī tomātiņiem. Šī pasta garšos arī bērniem, jo ir bez sarežģītām sastāvdaļām.