Pasta ar melleņu mērci

Klāt ogu sezona!
Vai zināji, ka pasta un ogas patiesībā ir lieliska kombinācija? Padalīsimies ar ātru un vienkāršu recepti pastai ar melleņu mērci.

Sastāvdaļas

  • 400gr Italpastas pastas pēc izvēles
  • 1 citrona miziņa
  • 2 tk cukura
  • 100ml saldā krējuma
  • 250gr bezpiedevu jogurta
  • 2tk vaniļas cukura
  • 500 gr melleņu
  • Piparmētras dekorēšanai

Pagatavošana

Izvāri pastu al dente kopā ar citrona miziņu un tējkaroti cukura. Uzsildi jogurtu, saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un pievieno mellenes. Nokās pastu, servē uz šķīvja, pāri pārlej mērci. Dekorē ar piparmētrām.

Lai labi garšo!

Citas receptes