Krēmīgā pasta ar cukini un garnelēm

Sadarbībā ar @healthylivinglv ir tapusi veselīgi sātīgā, krēmīgā un ļoti garšīgā pastas recepte – PASTA AR CUKINI UN GARNELĒM!🥒🍤

Sastāvdaļas 3 porcijām

  • 1 ēdamkarote olīveļļa
  • 2 ķiploku daiviņas, sakapātas
  • Viens paliels cukini, sagriezts kubiciņos
  • 200g Italpasta pilngraudu pasta
  • Bundžiņa konservētu sasmalcinātu tomātu
  • 2 tējkarotes karijs
  • 150g vārītas un tīrītas garneles
  • Ēdamkarote Philadelphia Light krēmsiers (ar baziliku un citronu garšu)
  • Sauja svaigs baziliks
  • Sāls, pipari pēc garšas

Kā pagatavot

Vispirms uzvārām izvēlēto pastu vadoties pēc instrukcijām uz paciņas. Kamēr vārās pasta, uz uzkarsētas pannas ar olīveļļu uzbirdinām ķiploku un pasautējam līdz ķiploks palicis mazliet mīkstāks (aptuveni 2min). Tad beram uz pannas cukini un sautējam tos zem vāka līdz tas palicis mazliet mīkstāks (aptuveni 10 minūtes). Tad liekam klāt sasmalcinātos tomātus un samaisām. Visbeidzot liekam klāt garneles, visu samaisām un sautējam zem vāka aptuveni 15 minūtes. Visbeidzot iemaisām pastu, krēmsieru un bazilika lapas. Sāli un piparus katrs liek pēc garšas!
Dekorē ar parmezāna sieru vai citu sieru pēc izvēles.

Citas receptes