Garneles un pasta ir kā cimdiņš ar rociņu

Garneles un pasta ir kā cimdiņš ar rociņu, un varbūt tieši šī ir tā diena, kad atsvaidzināt savas zināšanas pavārmākslā ar kādu sulīgu un gardu garneļu pastas recepti. Vienu varam arī pačukstēt priekšā!

Sastāvdaļas

  • Italpasta Tagliatalle
  • Vidēja izmēra mizotas garneles
  • Ķiploks
  • Sviests
  • Raudene, sāls, pipari, kaltēts čili pipars
  • Parmezāns

Kā pagatavot

Vāri pastu saskaņā ar norādēm uz iepakojuma. Kamēr tā vārās, sviestā īsi apcep ķiploku, čili un raudeni. Tad pievieno garneles un kārtīgi visu apmaisi. Pievieno vēl sviestu, ja nepieciešams.

Kad pasta gatava, pievieno tai garneles un apmaisi, papildini ar sāli un pipariem pēc garšas. Dekorē ar bazilika lapām vai nedaudz rukolas, pārkaisi parmezānu un volā!

Labu apetīti!

Citas receptes