Kā top pasta Pasta Berruto ražotnē

Esat kādreiz prātojuši, kā top pasta?

Šodien jums pačukstēsim, kā to dara Pasta Berruto ražotnē, kurā top Italpastas produkti!   

1. Viss sākas ar pareizo cieto kviešu maisījuma izvēli, lai vienmēr garantētu nemainīgu kvalitāti. Izejvielu izvēle ir tikai pirmais solis.  

2. Pēc tam milti tiek mīcīti aukstā ūdenī un izlaisti cauri spiedienam, jau organizējot visu atbilstoši pastas formām.   

3. Tad sākas žāvēšanas process, kas ir ļoti svarīgs, jo nosaka pastas krāsu un izturību vārīšanas procesā.   

4. Tad veic kvalitātes pārbaudi un beigās izsūta savu produkciju pa visu pasauli!  

Tagad Italpasta ir arī Tavā virtuvē!

Kā top pasta

Citi notikumi