Pasta vieno cilvēkus! Tāpēc tagad mums Latvijā ir savs pastas cienītāju klubs kopā ar Italpasta. Dalīsimies ar receptēm, kopā gatavosim un darīsim visādas foršas lietas.
Mūsu Tagliatelle ar olām ir līdzsvaroti...
... tradicionālā pastas forma, kas nodota no paaudzes paaudzē un ko nemaina ne laiks, ne paradumi, ne gatavošanas veidi.
INTERESANTI! Itālijas Pavārmākslas akadēmija pēc daudziem pētījumiem noteica, ka „Bolognese Tagliatelle” platumam jābūt 1/12270 daļai no Boloņas centrā esošā Asinelli torņa augstuma, proti, precīzi 8 mm! Biezums nav norādīts, bet speciālisti uzskata, ka tam jābūt no 6 līdz 8 desmitdaļām no milimetra. Akadēmija Boloņas Tirdzniecības kamerai uzdāvināja perfektā „tagliatelle” zelta etalonu, lai turpmāk vairs nebūtu nekādu strīdu!